Compromís per Aielo es presenta dissabte a l’acte #UnCanviQueAvança amb Baldoví, Marzà, Micó i Calabuig

La coalició valencianista, primera força política a la Vall d’Albaida a les passades eleccions valencianes, continua creixent amb força per fer possible que el canvi arribe a tots els pobles i ciutats del país

El proper dissabte 4 de març a les 19.00 Compromís ha organitzat un acte obert a l’Auditori Municipal d’Aielo de Malferit en el que es presentarà el nou col·lectiu de la coalició valencianista, d’esquerres i ecologista d’aquesta important localitat de la Vall d’Albaida.

L’acte que du per títol “Un canvi que avança” comptarà amb la participació de membres del nou col·lectiu de la coalició que estaran acompanyats per destacats càrrecs valencianistes com són el diputat i portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats Joan Baldoví, el diputat de Compromís a les Corts Valencianes i conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport Vicent Marzà, la coordinadora nacional del BLOC Àgueda Micó i el portaveu comarcal de Compromís per la Vall d’Albaida Nicolau Calabuig.

El portaveu comarcal de Compromís Nicolau Calabuig ha posat de manifest que “després d’anys i anys d’esforços de molta gent, ara amb el nou col·lectiu de Compromís per Aielo de Malferit aconseguim complir un objectiu fonamental per a nosaltres. Per fi, Aielo, una de les poblacions més importants de la nostra comarca, comptarà en l’àmbit local amb una opció política municipalista, de proximitat, valencianista de progrés i regeneradora que treballarà amb la ciutadania per un futur millor per al seu poble, amb més benestar per a les persones en un entorn més sostenible, obert i democràtic per a totes i tots.”

En eixe sentit Calabuig afegia que “Compromís som una força en creixement continu, per canalitzar les ànsies de dignitat de la societat valenciana i avalats per la impecable gestió dels nostres governs amb les persones com a principal prioritat junt amb la defensa dels interessos del nostre poble.”

Finalment la secretària comarcal i portaveu del Bloc Nacionalista Valencià a la Vall d’Albaida, Ruth Martínez, ha volgut “celebrar la constitució d’aquest nou col·lectiu del BLOC i de Compromís així com animar a tots els veïns i veïnes d’Aielo de Malferit i de la comarca a apropar-se el proper dissabte a l’Auditori Municipal per conèixer de primera mà el projecte transformador de la nostra coalició, en el que la política s’enfoca en solucionar els problemes reals de la gent generant progrés sostenible i benestar per a la ciutadania”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *